Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fersk suppe med kyllingkjøttdeig

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
905 planlagt
Fersk suppe med kyllingkjøttdeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Sunn suppelykke, med saftige, små kyllingboller! På en snau halvtime lager du en herlig, fersk vintersuppe med friske grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Gulrøtter
4 stang
Stangselleri
4 stk
Sjalottløk
0,5 stk
Kinakål
1 stk
Purre
400 g
Kyllingkjøttdeig, 400 g, Solvinge
1 l
Hønsebuljong terninger, Knorr
4 ss
God olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp hønsebuljong. Skrell og skjær gulrot, stangselleri, sjalottløk og kinakål i tynne skiver og ha det i buljongen. La det småkoke i 5 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Vask og skjær purre i fine skiver. Bland kyllingkjøttdeig med salt og sort pepper. Bruk en skje, lag små boller og ha dem rett i suppen sammen med purreløken. Kok opp, skru ned varmen og la suppen trekke i 2 minutter. Smak til med salt og sort pepper. Server med noen dråper god olivenolje.

Serveringsforslag

Godt brød og smør smaker godt til.