Fersk suppe med kyllingkjøttdeig

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
1060 planlagt
Fersk suppe med kyllingkjøttdeig
Legg oppskrift
i handlelapp
Sunn suppelykke, med saftige, små kyllingboller! På en snau halvtime lager du en herlig, fersk vintersuppe med friske grønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Gulrøtter
4 stang
Stangselleri
4 stk
Sjalottløk
0,5 stk
Kinakål
1 stk
Purre
400 g
Kyllingkjøttdeig, 400 g, Solvinge
1 l
Hønsebuljong terninger, Knorr
4 ss
God olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp hønsebuljong. Skrell og skjær gulrot, stangselleri, sjalottløk og kinakål i tynne skiver og ha det i buljongen. La det småkoke i 5 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Vask og skjær purre i fine skiver. Bland kyllingkjøttdeig med salt og sort pepper. Bruk en skje, lag små boller og ha dem rett i suppen sammen med purreløken. Kok opp, skru ned varmen og la suppen trekke i 2 minutter. Smak til med salt og sort pepper. Server med noen dråper god olivenolje.

Serveringsforslag

Godt brød og smør smaker godt til.