Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Fersk pasta med laks og erter

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
2527 planlagt
Fersk pasta med laks og erter
Klikk og dra
til kalenderen
Utrolig rask middag – og svært god! I den milde fløtesausen kjenner du smaken av sitron, erter og persille.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet
2 dl
Kremfløte
350 g
Fryste erter

Pasta

400 g
Fersk tagliatelle
1 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Vend inn

1 ss
Frisk persille

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pastaen al dente i rikelig med godt saltet vann. Ta vare på 1 dl av kokevannet og kok det opp med fløte. Skjær laksefilet i strimler. Tilsett erter og laksestrimler. La det småkoke i 1 minutt.

Trinn 2

Trinn 2

Sil sausen over den kokte pastaen og legg laks og erter til side. Tilsett sitronskall fra en halv vasket sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med sitronsaft, salt og kvernet sort pepper. Grovhakk persille og vend godt inn. Ha alt på et fat og topp med laks og erter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender