Fersk pasta med laks og erter

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
3051 planlagt
Fersk pasta med laks og erter
Legg oppskrift
i handlelapp
Utrolig rask middag – og svært god! I den milde fløtesausen kjenner du smaken av sitron, erter og persille.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet
2 dl
Kremfløte
350 g
Fryste erter

Pasta

400 g
Fersk tagliatelle
1 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Vend inn

1 ss
Frisk persille

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok pastaen al dente i rikelig med godt saltet vann. Ta vare på 1 dl av kokevannet og kok det opp med fløte. Skjær laksefilet i strimler. Tilsett erter og laksestrimler. La det småkoke i 1 minutt.

Trinn 2

Trinn 2

Sil sausen over den kokte pastaen og legg laks og erter til side. Tilsett sitronskall fra en halv vasket sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med sitronsaft, salt og kvernet sort pepper. Grovhakk persille og vend godt inn. Ha alt på et fat og topp med laks og erter.