Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Fennikelsuppe med kylling

Tidsbruk 35 minutter
11 ingredienser
159 planlagt
Fennikelsuppe med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Putt knollen i bollen! Fennikel er slekt med blant annet persille og dill, og både knoll og bladstilk brukes i pureen som setter fantastisk smak på denne kremede suppen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
2 stk
Fennikel
1 stk
Løk
1 ss
Ingefær
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Minibaguetter REMA 1000
1 l
Hønsebuljong
3 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek baguettene. Skjær av de grønne toppene på fenniklene og legg dem til side. Hakk resten av fenniklene, løk, hvitløk og ingefær og fres det i olivenoljen i en kjele. Ha i buljong og kok alt mørt.

Trinn 2

Trinn 2

Kjør suppen med stavmikser til en fin kremaktig konsistens. Smak til med lime, salt og kajennepepper. Skjær kyllingen i strimler, tomatene i båter og resten av fennikelen i skiver. Fres alt i olje og smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Øs den varme suppen opp i skåler og ha kyllingbiter og grønnsaker på toppen. Server suppen med minibaguetter til.

Serveringsforslag

Bruk gjerne cherrytomater i stedet for vanlig tomat til suppen.