Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Falsk skilpaddesuppe med kylling

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
108 planlagt
Falsk skilpaddesuppe med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Skilpadde står ikke ofte på våre hjemlige middagsmenyer – heller ikke her. Men, selv om kyllingen serveres som en slags falsk suppeprofet, er smaken så absolutt uforfalsket middagslykke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Familieskinke, Nordfjord
1 stk
Løk
200 g
Sellerirot
2 stk
Gulrot
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 stk
Tomat
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 l
Hønsebuljong
4 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvetemel
2 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok eggene i 8 minutter til de så vidt er hardkokte. Skjær grønnsakene i biter og finhakk hvitløken. Fres kyllingklubbene i olje og ha hønsebuljong. Kok suppen under lokk i ca. 20 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Ta ut kyllingklubbene og ha i grønnsakene. Kok grønnsakene møre.

Trinn 3

Trinn 3

Rens klubbene for kjøtt, og ha kjøttet tilbake i suppen. Jevne suppen med hvetemel rørt ut i litt vann og smak til med salt, pepper og eddik. Dryss over finstrimlet skinke, grovhakket tomat og egg og server suppen rykende varm i suppeskåler.

Serveringsforslag

Server med godt brød eller flatbrød. Dryss gjerne over litt persille.