Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Estragonmajones

Tidsbruk 15 minutter
7 ingredienser
7 planlagt
Estragonmajones
Klikk og dra
til kalenderen
Hjemmelaget majones smakssatt med finhakket estragon passer utmerket til både sjømat og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stk
Eggeplomme
1,5 ss
Hakket estragon
0,4 stk
Sitron, evt. lime
1,5 ts
Hvitvinseddik
1,5 dl
Solsikkeolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Visp sammen eggeplomme og hvitvinseddik i en skål. Visp deretter inn oljen, først bare et par dråper, så resten i en tynn stråle mens du visper kraftig. Tilsett estragon og smak til med salt, nykvernet sort pepper og evt. litt presset sitron eller lime. Hvis majonesen blir for tykk, kan du vispe inn litt vann til slutt.

Tips og råd: Majones og dipper

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender