Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Estragonmajones

Tidsbruk 15 minutter
7 ingredienser
40 planlagt
Estragonmajones
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelaget majones smakssatt med finhakket estragon passer utmerket til både sjømat og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stk
Eggeplomme
1,5 ss
Hakket estragon
0,4 stk
Sitron, evt. lime
1,5 ts
Hvitvinseddik
1,5 dl
Solsikkeolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Visp sammen eggeplomme og hvitvinseddik i en skål. Visp deretter inn oljen, først bare et par dråper, så resten i en tynn stråle mens du visper kraftig. Tilsett estragon og smak til med salt, nykvernet sort pepper og evt. litt presset sitron eller lime. Hvis majonesen blir for tykk, kan du vispe inn litt vann til slutt.

Tips og råd: Majones og dipper