Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Estragongrillet kyllinglår

Tidsbruk 35 minutter
18 ingredienser
58 planlagt
Estragongrillet kyllinglår
Legg oppskrift
i handlelapp
Estragon og kylling er en flott smakskombinasjon, her har jeg valgt den mest smaksrike delen av kyllingen, nemlig lårene. Server med en frisk salat med appelsin og vårløk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglår

3 stk
Kyllinglår
3 ss
Solsikkeolje
1,5 ss
Smør
0,8 ss
Finhakket estragon
0,8 klype
Maldon salt
0,8 klype
Pepper

Appelsindressing

0,8 stk
Appelsin
0,8 ts
Dijonsennep
0,8 stk
Eggehvite
0,8 dl
Solsikkeolje
0,8 stk
Saft av appelsin
0,4 stk
Saft av sitron
1,5 ts
Akasiehonning
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Salat

75 g
Cashewnøtter
1,5 stk
Vårløk
0,8 pakke
Grønn salat

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Forvarm ovn til 200°C. Kyllinglårene beines ut og skinnet beholdes på. Ta vekk alle beinsplinter og brusk. Smør lårene inn med olje og stek dem godt på skinnsiden først. Snu dem raskt og legg over på et stekebrett. Rør sammen smør og finhakket estragon og gni blandingen på lårene. Krydre med Maldon salt og nykvernet pepper. Etterstek 10 minutter i stekeovn.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær skallet av appelsinen, pass på å få med alt det hvite. Skjær ut fileter. Pisk sammen sennep og eggehvite. Spe inn oljen mens du rører. Tilsett appelsinsaft, sitronsaft og honning. Rør inn appelsinfiletene kuttet i små biter og smak til med salt og nykvernet pepper. Vend salaten med dressingen, nøtter og finkuttet vårløk og server til kyllinglårene.