Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Ertestuing

Tidsbruk 70 minutter
6 ingredienser
32 planlagt
Ertestuing
Klikk og dra
til kalenderen
Ertestuing kan lages av både tørkede, hermetiske og frosne erter. Tørkede erter må legges i vann minimum 12 timer før koking.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ertestuing

0,4 kg
Tørkede grønne erter
0,8 dl
Fløte
75 g
Meierismør
0,4 klype
Salt
0,4 klype
Pepper
0,8 l
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Legg ertene i kaldt vann natten over. Hell av bløtleggingsvannet og tilsett nytt vann så det dekker ertene med ca. 5 cm.

Trinn 2

Trinn 2

Kok ertene i en time til de er møre.

Trinn 3

Trinn 3

Hell av vannet og visp inn fløte og smørterninger med en håndmikser. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Ertene må legges i vann minimum 12 timer før koking.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender