Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Erte- og myntesuppe med yoghurt

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
8 planlagt
Erte- og myntesuppe med yoghurt
Legg oppskrift
i handlelapp
Ikke bare ert! Denne ferske og friske sommersuppen mikser erter og mynte. En suveren smakskombinasjon med et hint av den britiske fish`n chips-favoritten - minty mushy peas.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Brød

6 skive
Kneippbrød

Suppe

700 g
Erter, frosne
1 terning
Grønnsaksbuljong
2 neve
Mynte (halvparten til suppe, halvparten til yoghurt)
6 dl
Vann

Grønnsaker

0,5 stk
Purre
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Yoghurt

2 dl
Yoghurt naturell

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær paprika, tomat og purre i små biter. Bland med litt olivenolje og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Suppe: Kok opp buljong. Ha i erter og mynte. Gi det et oppkok og la det trekke i 4-5 minutter til det er gjennomvarmt.

Trinn 3

Trinn 3

Kjør det i en blender eller med stavmikser til en jevn suppe.

Trinn 4

Fordel suppen i skåler og topp med de finkuttede grønnsakene.

Trinn 5

Server med yoghurt, finstrimlet mynte og brød.