Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Erte- og myntesuppe med yoghurt

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
5 planlagt
Erte- og myntesuppe med yoghurt
Klikk og dra
til kalenderen
Ikke bare ert! Denne ferske og friske sommersuppen mikser erter og mynte. En suveren smakskombinasjon med et hint av den britiske fish`n chips-favoritten - minty mushy peas.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Brød

6 skive
Kneippbrød

Suppe

700 g
Erter, frosne
1 terning
Grønnsaksbuljong
2 neve
Mynte (halvparten til suppe, halvparten til yoghurt)
6 dl
Vann

Grønnsaker

0,5 stk
Purre
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Yoghurt

2 dl
Yoghurt naturell

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær paprika, tomat og purre i små biter. Bland med litt olivenolje og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Suppe: Kok opp buljong. Ha i erter og mynte. Gi det et oppkok og la det trekke i 4-5 minutter til det er gjennomvarmt.

Trinn 3

Trinn 3

Kjør det i en blender eller med stavmikser til en jevn suppe.

Trinn 4

Fordel suppen i skåler og topp med de finkuttede grønnsakene.

Trinn 5

Server med yoghurt, finstrimlet mynte og brød.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender