Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Eplesalat med grillede sommerkoteletter

Tidsbruk 30 minutter
13 ingredienser
419 planlagt
Eplesalat med grillede sommerkoteletter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Juicy! Frukt i salaten tilfører friske, saftige smaker og denne varianten passer perfekt til de krydrede svinekotelettene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Sommerkoteletter
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Squash
1 potte
Basilikum
1 stk
Sitron
1 stk
Avokado
0,5 stk
Løk
1 stk
Eple
1 ts
Rosmarin, tørket
1 ts
Timian, tørket
1 ts
Basilikum, tørket
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen. Skjær kjøttet fra beinet og bank ut kotelettene med en kjøttbanker. Middelhavskrydder: bland tørket rosmarin, timian, basililkum og litt salt og pepper. Strø på litt av krydderet og finrevet sitronskall (zest) på kotelettene. Stek eller grill kotelettene brune på hver side.

Trinn 2

Trinn 2

Bland raspet hvitløk, presset sitron, olivenolje og salt og pepper. Skjær squash, løk, eple og avokado i tynne skiver eller høvle i lange bånd med en ostehøvel. Legg det i bollen sammen med dressing. Ha basilikumblader på toppen og vend forsiktig rundt rett før servering. Server koteletter med ris og salat.