Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Eple- og selleripuré

Tidsbruk 40 minutter
6 ingredienser
14 planlagt
Eple- og selleripuré
Klikk og dra
til kalenderen
Eplenes friskhet balanserer sellerirotens sødme og gjør dette til en mild og anvendelig puré. Like god til fisk som til kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Epler
500 g
Sellerirot
1 dl
Fløte
50 g
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell eplene, del dem i fire og skjær ut kjernehuset. Skrell selleriroten og kutt i biter. Ha epler og sellerirot i en kjele og dekk med vann. Kok opp og la koke i 20 minutter til selleriroten er mør.

Trinn 2

Sil av vannet og kjør grønnsakene til puré med stavmikser eller i en blender. Tilsett fløte og smør og smak til med salt og pepper. Serveres varm, og passer godt til både kjøtt og fisk.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender