Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Eple- og selleripuré

Tidsbruk 40 minutter
6 ingredienser
16 planlagt
Eple- og selleripuré
Legg oppskrift
i handlelapp
Eplenes friskhet balanserer sellerirotens sødme og gjør dette til en mild og anvendelig puré. Like god til fisk som til kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Epler
500 g
Sellerirot
1 dl
Fløte
50 g
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell eplene, del dem i fire og skjær ut kjernehuset. Skrell selleriroten og kutt i biter. Ha epler og sellerirot i en kjele og dekk med vann. Kok opp og la koke i 20 minutter til selleriroten er mør.

Trinn 2

Sil av vannet og kjør grønnsakene til puré med stavmikser eller i en blender. Tilsett fløte og smør og smak til med salt og pepper. Serveres varm, og passer godt til både kjøtt og fisk.