Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Entrecôte saltimbocca med fløtegratinerte poteter

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
31 planlagt
Entrecôte saltimbocca med fløtegratinerte poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Salt smaks-salto! Saltimbocca betyr "hopp i munnen" og har sin opprinnelse i Italia. Vår variant lages med saftige biffskiver pakket i spekeskinke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
0,5 pakke
Strandaskinke Grilstad
1 potte
Salvie
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
1 pakke
Fløtegratinerte poteter Bama
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Forvarm stekeovn til 180°C. Krydre kjøttet med pepper og grovhakket salvie. Pakk inn hvert kjøttstykke med skinke.

Trinn 2

Trinn 2

Brun kjøttet i litt olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side. La kjøttet få hvile i 5 minutter. Hell salatblandingen i en bolle. Drypp over olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form. Strø over revet parmesan og gratiner etter anvisning på pakken.