Entrecôte saltimbocca med fløtegratinerte poteter

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
32 planlagt
Entrecôte saltimbocca med fløtegratinerte poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Salt smaks-salto! Saltimbocca betyr "hopp i munnen" og har sin opprinnelse i Italia. Vår variant lages med saftige biffskiver pakket i spekeskinke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
0,5 pakke
Strandaskinke Grilstad
1 potte
Salvie
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
1 pakke
Fløtegratinerte poteter Bama
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Forvarm stekeovn til 180°C. Krydre kjøttet med pepper og grovhakket salvie. Pakk inn hvert kjøttstykke med skinke.

Trinn 2

Trinn 2

Brun kjøttet i litt olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side. La kjøttet få hvile i 5 minutter. Hell salatblandingen i en bolle. Drypp over olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form. Strø over revet parmesan og gratiner etter anvisning på pakken.