Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Entrecôte med sprø poteter og paprikasaus

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
428 planlagt
Entrecôte med sprø poteter og paprikasaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Saken er biff! Dette er en litt fraichere variant av helgens klassiker - biffmiddagen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
500 g
Poteter
2 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
3 dl
Kremfløte Tine
1 ss
Crème fraîche Tine
3 ss
Smør
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrubb potetene, skjær dem i skiver og vend dem i smeltet smør (bruk ca 2/3 av smøret). Legg potetskivene på et godt smurt brett, og stek dem i ovnen ved 240°C til de er brune og sprø. Strø over salt og pepper til slutt.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt paprika, løk og hvitløk og fres det blankt i olivenolje. Ha i kremfløte og la det koke til det tykner.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en stekepanne til maks temperatur og ha i olje og 1/3 av smøret. Når smøret er nøtte-brunt, legges kjøttet i pannen (stek maks 2 biffer om gangen). Snu biffene når de har fått fin stekeskorpe, ca 2 minutter. Stek videre til du har stekeskorpe på den andre siden. Snu biffene på nytt, fjern stekepannen fra platen, krydre med salt og pepper, og la kjøttet hvile i noen minutter.

Trinn 4

Tilsett crème fraîche i sausen rett før servering, smak til med salt og nykvernet pepper.