Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Entrecôte med smørstekt sopp, brokkoli, fløtegratinerte poteter og bearnaise

8 ingredienser
335 planlagt
Entrecôte med smørstekt sopp, brokkoli, fløtegratinerte poteter og bearnaise
Klikk og dra
til kalenderen
Kokkenes favorittstykke servert med folkets favorittilbehør. Et festmåltid blir ikke enklere å tilberede enn dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Entrecôte

2 pakke
Eentrecôte
2 ss
Olje

Smørstekt sopp

1 pakke
Soppblanding
2 ss
Smør

Brokkoli

1 stk
Brokkoli

Fløtegratinerte poteter

1 pakke
Ferdig fløtegratinerte poteter
100 g
Revet ost

Saus

1 pose
Bearnaise

Slik gjør du

Trinn 1

Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form, topp gjerne med litt revet ost, og stek etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Stek entrecôten på middels til varm panne til det pipler kjøttsaft på oversiden. Snu og stek andre siden til det samme skjer der. La biffene hvile. Da er biffen medium stekt.

Trinn 3

Kok brokkolibuketter og smørstek soppen. Varm opp sausen og server!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Lag tilbehøret fra bunnen av!
Lag tilbehøret fra bunnen av!
Dra ned i kalender