Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Entrecôte med smørstekt sopp, brokkoli, fløtegratinerte poteter og bearnaise

8 ingredienser
998 planlagt
Entrecôte med smørstekt sopp, brokkoli, fløtegratinerte poteter og bearnaise
Legg oppskrift
i handlelapp
Kokkenes favorittstykke servert med folkets favorittilbehør. Et festmåltid blir ikke enklere å tilberede enn dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Entrecôte

2 pakke
Eentrecôte
2 ss
Olje

Smørstekt sopp

1 pakke
Soppblanding
2 ss
Smør

Brokkoli

1 stk
Brokkoli

Fløtegratinerte poteter

1 pakke
Ferdig fløtegratinerte poteter
100 g
Revet ost

Saus

1 pose
Bearnaise

Slik gjør du

Trinn 1

Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form, topp gjerne med litt revet ost, og stek etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Stek entrecôten på middels til varm panne til det pipler kjøttsaft på oversiden. Snu og stek andre siden til det samme skjer der. La biffene hvile. Da er biffen medium stekt.

Trinn 3

Kok brokkolibuketter og smørstek soppen. Varm opp sausen og server!

Lag tilbehøret fra bunnen av!
Lag tilbehøret fra bunnen av!