Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Entrecôte med lun potet- og bønnesalat

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
38 planlagt
Entrecôte med lun potet- og bønnesalat
Klikk og dra
til kalenderen
Mør entrecôte er kanskje den aller største fredagsfavoritten. Et godt tips er å variere tilbehøret – prøver du denne varianten med gremolata, blir det garantert suksess!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
1 stk
Sitron
3 ss
Kruspersille, liten
500 g
Poteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Potet- og bønnesalat: Skrell, del potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Et par minutter før potetene er klare kan du ha i aspargesbønnene. Slå av kokevannet.

Trinn 2

Trinn 2

Finrasp skallet fra en godt vasket sitron og spar til Gremolata. Press halvparten av sitron og finhakk hvitløk. Bland halvparten av hvitløken, sitronsaft, olivenolje og finstrimlet løk i en stor bolle. Smak til med salt og pepper og bland godt. Ha i poteter og aspargesbønner og bland lett.

Trinn 3

Trinn 3

Gremolata: Finhakk persille og bland det sammen med sitronskallet og resten av hvitløken.

Trinn 4

Trinn 4

Entrecôte: Pensle kjøttet med olivenolje, ha på salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

La pannen bli god og varm, legg i kjøttet. Stek på hver side i 3-4 minutter. Sett det i ovnen på 170 °C i ca. 5 minutter. Ta det ut og la det hvile noen minutter. Dryss gremolata over kjøttet og server med den lune salaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender