Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Entrecôte med lun potet- og bønnesalat

Tidsbruk 40 minutter
8 ingredienser
39 planlagt
Entrecôte med lun potet- og bønnesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Mør entrecôte er kanskje den aller største fredagsfavoritten. Et godt tips er å variere tilbehøret – prøver du denne varianten med gremolata, blir det garantert suksess!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
1 stk
Sitron
3 ss
Kruspersille, liten
500 g
Poteter
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Potet- og bønnesalat: Skrell, del potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Et par minutter før potetene er klare kan du ha i aspargesbønnene. Slå av kokevannet.

Trinn 2

Trinn 2

Finrasp skallet fra en godt vasket sitron og spar til Gremolata. Press halvparten av sitron og finhakk hvitløk. Bland halvparten av hvitløken, sitronsaft, olivenolje og finstrimlet løk i en stor bolle. Smak til med salt og pepper og bland godt. Ha i poteter og aspargesbønner og bland lett.

Trinn 3

Trinn 3

Gremolata: Finhakk persille og bland det sammen med sitronskallet og resten av hvitløken.

Trinn 4

Trinn 4

Entrecôte: Pensle kjøttet med olivenolje, ha på salt og pepper.

Trinn 5

Trinn 5

La pannen bli god og varm, legg i kjøttet. Stek på hver side i 3-4 minutter. Sett det i ovnen på 170 °C i ca. 5 minutter. Ta det ut og la det hvile noen minutter. Dryss gremolata over kjøttet og server med den lune salaten.