Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Entrecôte med erterisotto og grillede tomater

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
79 planlagt
Entrecôte med erterisotto og grillede tomater
Legg oppskrift
i handlelapp
Om du, som de fleste av oss, ikke kan stole helt på den sjette sansen, men allikevel har sansen for en virkelig god biff, er det bare én ting å gjøre – bruk steketermometer!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
3 dl
Risotto Scotti
1 pakke
Erter REMA 1000
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
1 stk
Sitron
3 pakke
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
4 stk
Tomat
1 l
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp en liter hønsebuljong. Finhakk løk og hvitløk. Varm opp en stor stekepanne med smør og stek løk og hvitløk blankt. Tilsett risen og la den surre i ett minutt.

Trinn 2

Trinn 2

Spe med litt varm buljong. Rør jevnt til buljongen har kokt inn og spe videre med litt og litt buljong til risen er al dente.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i ertene og la dem bli myke, smak til med revet parmesan, salt, pepper og presset sitron. Ha i litt mer buljong hvis risottoen blir tørr.

Trinn 4

Trinn 4

Pensle kjøttet med olje, ha på salt og pepper og grill eller stek den på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side

Trinn 5

Trinn 5

Entrecôten skal ha en kjernetemperatur på 55°C når den er medium stekt. Er du usikker ? bruk et steketermometer. Kjøttet kan etterstekes i ovnen på 150°C til ønsket temperatur. Del tomatene i to, ha på salt og pepper og grill eller stek dem på begge sider. Drypp litt olje på toppen til slutt.