Entrecôte med asiatisk salsa

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
108 planlagt
Entrecôte med asiatisk salsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fri for melk
Fri for gluten og melk
Herlig asiatisk salsabiff! Som skreddersydd for søndagen. Ordet entrecôte er sammensatt av franske entre og côte, og forteller hvor dette smaksrike kjøttstykket hentes fra - mellom ribbena.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

600 g
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 bunt
Vårløk
1 stk
Grønn chili
1 potte
Koriander
1 stk
Lime
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
200 g
Champignon
3 dl
Middagsris REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sesamolje
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk vårløk, chili og koriander. Bland alt og smak til med lime, sesamolje og salt.

Trinn 2

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i 1/4 av oljen. Ca. 3 minutter på hver side. Legg salsaen på toppen av biffen når den er ferdig stekt. Del aspargesbønner i to og champignon i båter. Stek i resten av solsikkeoljen sammen med finhakket hvitløk, salt og pepper. Server entrecôten med aspargesbønner, champignon og kokt ris.

Serveringsforslag

Dryss gjerne litt sesamfrø over tilslutt.