Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Enkel Tom Ka Gai

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
418 planlagt
Enkel Tom Ka Gai
Legg oppskrift
i handlelapp
Vår Tom Kha Gai er en rask og enkel variant av den klassiske kyllingsuppen som serveres i Thailand og Laos. Om du vil ha enda mer av den autentiske smaken, topper du med litt galangal eller ingefær.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Spicy thai-kjøttboller Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Lime
0,5 stk
Rød chili
1 stk
Løk
150 g
Champignon
2 stk
Tomat
1 pose
Bladspinat
7 dl
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp hønsebuljongen med kokosmelk, finhakket chili (en halv chili per boks med kokosmelk), finhakket hvitløk og løk i båter. La det få småkoke i ca. 10 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett kjøttbollene og la de bli gjennomvarme. Skjær sopp i skiver og tomater i båter.

Trinn 3

Trinn 3

Vask spinaten og ha sopp, spinat og tomat i suppen rett før servering. Smak til med lime og salt.

Serveringsforslag

Topp gjerne med finhakket ingefær og koriander.