Enkel Tom Ka Gai

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
432 planlagt
Enkel Tom Ka Gai
Legg oppskrift
i handlelapp
Vår Tom Kha Gai er en rask og enkel variant av den klassiske kyllingsuppen som serveres i Thailand og Laos. Om du vil ha enda mer av den autentiske smaken, topper du med litt galangal eller ingefær.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Spicy thai-kjøttboller Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Lime
0,5 stk
Rød chili
1 stk
Løk
150 g
Champignon
2 stk
Tomat
1 pose
Bladspinat
7 dl
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp hønsebuljongen med kokosmelk, finhakket chili (en halv chili per boks med kokosmelk), finhakket hvitløk og løk i båter. La det få småkoke i ca. 10 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett kjøttbollene og la de bli gjennomvarme. Skjær sopp i skiver og tomater i båter.

Trinn 3

Trinn 3

Vask spinaten og ha sopp, spinat og tomat i suppen rett før servering. Smak til med lime og salt.

Serveringsforslag

Topp gjerne med finhakket ingefær og koriander.