Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Enchiladas med Salsa Ranchera

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
1708 planlagt
Enchiladas med Salsa Ranchera
Legg oppskrift
i handlelapp
Ranch style salsa ­ en fyldig enchiladas-rett med revet kylling og en litt spicy salsa. Lett brent løk og chili er trikset for å få den autentiske Tex Mex-smaken.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglår

500 g
Kyllinglår, Stange
2 ss
Olivenolje

Salsa Ranchera

2 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
3 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Topp med

100 g
Hvitost
1 ts
Oregano, tørket

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i en ildfast form i 25–30 minutter. Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrellet løk delt i to, hele skrellede hvitløksfedd og hel chili. La det steke til alt er lett brent.

Trinn 2

Trinn 2

Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker.

Trinn 3

Trinn 3

Kjør alt til en grov salsa med en stavmikser. Smak til med limejuice, salt og litt olje.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær eller riv kyllingkjøttet i passe biter og vend inn i halvparten av sausen. Bland inn revet ost, spar litt til gratinering. Når osten har smeltet, fordel blandingen på tortillaene, gjerne med litt frisk eller tørket oregano. Rull sammen.

Trinn 5

Trinn 5

Legg enchiladaene i en ildfast form. Hell over resten av sausen og osten. Gratiner i ovnen i ca. 15 minutter, til osten har smeltet.