Enchiladas med Salsa Ranchera | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Enchiladas med Salsa Ranchera

Enchiladas med Salsa Ranchera

4.0 i snitt
Enchiladas med Salsa Ranchera
Ranch style salsa

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllinglår

500 gr
Kyllinglår, Stange
2 ss
Olivenolje

Salsa Ranchera

2 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
3 stk
Tomat
1 stk
Lime
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Topp med

100 gr
Hvitost
1 ts
Oregano, tørket

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i en ildfast form i 25–30 minutter. Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrellet løk delt i to, hele skrellede hvitløksfedd og hel chili. La det steke til alt er lett brent.

  2. Trinn 2

    Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker.

  3. Trinn 3

    Kjør alt til en grov salsa med en stavmikser. Smak til med limejuice, salt og litt olje.

  4. Trinn 4

    Skjær eller riv kyllingkjøttet i passe biter og vend inn i halvparten av sausen. Bland inn revet ost, spar litt til gratinering. Når osten har smeltet, fordel blandingen på tortillaene, gjerne med litt frisk eller tørket oregano. Rull sammen.

  5. Trinn 5

    Legg enchiladaene i en ildfast form. Hell over resten av sausen og osten. Gratiner i ovnen i ca. 15 minutter, til osten har smeltet.