Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

El Reno Onion Hamburger

11 ingredienser
56 planlagt
El Reno Onion Hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Når du steker burgeren med løk, får du både mer smak og mer sødme i burgeren. Løkburgeren matches av flere sødmefulle smaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
Hamburger buns
1 pose
Sweet & Spicy mustard sauce
2 pakke
Thick & Juicy big beef burger
0,5 stk
Løk
1 pakke
Authentic cheddar burger cheese
12 skive
Sylteagurk
2 ss
Olje til steking
2 klype
Salt
2 klype
Nykvernet pepper

Server med

0,5 flaske
Real tomato ketchup
0,5 pose
Salt potetgull

Slik gjør du

Trinn 1

Slik steker du Onion Burger: Varm opp oljen i pannen (på middelsterk varme). Skjær løken i tynne skiver og stek i olje til den er myk og blank. Legg burgeren oppå løken og trykk ned med en stekeplate slik at løken fester seg til kjøttet (kjøttet blir bredere med ujevn kant).

Trinn 2

Dryss på litt salt og stek i ca 1,5 minutt. Snu burgeren. Skru varmen litt ned og stek til burgeren har fått en fin farge. Snu burgeren et par ganger til. Løken skal ha en fin gyllenbrun farge og burgeren skal være gjennomstekt.Legg på en osteskive når burgeren er nesten ferdigstekt.

Trinn 3

Montering av burger: Smør hamburgerbrød med Sweet & Spicy Mustard Sauce, legg på burger, sylteagurk og topp med Real tomato ketchup. Server med potetgull.