Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Eggerøre med tomatsalat

Tidsbruk 25 minutter
7 ingredienser
56 planlagt
Eggerøre med tomatsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Røresus og dus. Eggerøre egger nok først og fremst øyne og smaksløker - og fungerer like godt i en rask ettermiddagsrett som til frokosten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

9 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
2 stk
Tomat
4 stk
Vårløk
0,5 stk
Brød, Grovt og godt spelt
4 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rør sammen egg og vann (1 dl for hvert niende egg). Varm halvparten av oljen i en stekepanne og hell i røren. Rør langsomt i sirkler til røren begynner å sette seg.

Trinn 2

Trinn 2

Ta den vekk fra varmen og la den stivne på ettervarmen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Bland resten av olivenoljen, hvitvinseddik, salt og pepper i en bolle og tilsett tomater og vårløk i tynne skiver. Server eggerøren med tomatsalat, isbergsalatblandingen og brødskiver.

Serveringsforslag

Bruk fløte i stedet for vann for å få en rikere smak på eggerøren.