Eggemuffins med potet og skinke

2.5 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
38 planlagt
Eggemuffins med potet og skinke
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkle eggemuffins med potet, skinke og ost som passer perfekt til frokost, lunsj eller i matpakka. Beregn gjerne 2 muffins per person.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 dl
Melk
2 ss
Maisstivelse
1 dl
Kremfløte
8 stk
Egg
1 klype
Hvit pepper
1 ts
Salt
1 ss
Smør (til å smøre muffinsformene)

Fyll

300 g
Kokte poteter
100 g
Skinketerninger
100 g
Revet ost

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen melk og maisstivelse
så den løses opp i melken.

Trinn 2

Ha på fløte, egg, salt og pepper og
pisk godt sammen.

Trinn 3

Smør muffinsformene med mykt smør.

Trinn 4

Varm ovnen til 180 grader varmluft.

Trinn 5

Bland sammen terninger av kokte
poteter, skinke, revet ost og fyll i
smurte muffinsformer.

Trinn 6

Hell på muffinsrøren og stek ved 180
grader varmluft i 16-18 min.
til muffinsen er stivnet.

Trinn 7

Server dem nystekte og gjerne med et godt brød og en skje rømme.