Potetomelett med erter
Buen Provecho! Spansk og spicy ? disse kjøttbollene er krydrede fulltreffere til den fyldige potetomeletten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og skjær poteter og løk i terninger. Stek dem møre i litt olje.
-
Trinn 2
Ha i erter og bland sammen. Smak til med salt og pepper. Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert sjette egg).
-
Trinn 3
Hell vispet egg i pannen, sett på lokk og la omeletten sette seg.
-
Trinn 4
Fres skivet hvitløk i litt olivenolje ved medium varme. Pass på at du ikke brenner hvitløken – rør jevnlig. Ha i de hermetiske tomatene og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i kjøttbollene og la dem bli gjennomvarme. Server kjøttbollene sammen med omeletten.
Ha hakket frisk timian eller rosmarin i tomatsausen.