Omelett med potet og chorizo | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Omelett med potet og chorizo

Omelett med potet og chorizo

4.0 i snitt
Omelett med potet og chorizo

Norsk klassiker, med spansk klassiker. Stekt chorizo er tapasfavoritten som gir ekstra mye god smak til denne rustikke omeletten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

120 gr
Chorizo pølse
200 gr
Poteter
1 stk
Purre
1 stk
Løk
1 dl
Helmelk
8 stk
Egg
2 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 170°C. Skjær potetene i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann.

  2. Trinn 2

    Sprøstek skivet chorizo i varm panne, ha i smør, de kokte potetskivene og finhakket løk og stek videre til alt er gyllent. Vend inn vasket purre i skiver.

  3. Trinn 3

    Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Hell det over poteter og chorizo i pannen og stek i ca. ett minutt. Sett hele pannen i stekeovnen og la den steke i ca. 5 minutter til egget har satt seg (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk). Server med nykvernet pepper.

Server gjerne godt brød og grønn salat til.