Omelett med potet og chorizo

Norsk klassiker, med spansk klassiker. Stekt chorizo er tapasfavoritten som gir ekstra mye god smak til denne rustikke omeletten.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 170°C. Skjær potetene i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann.
Trinn 2
Sprøstek skivet chorizo i varm panne, ha i smør, de kokte potetskivene og finhakket løk og stek videre til alt er gyllent. Vend inn vasket purre i skiver.
Trinn 3
Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Hell det over poteter og chorizo i pannen og stek i ca. ett minutt. Sett hele pannen i stekeovnen og la den steke i ca. 5 minutter til egget har satt seg (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk). Server med nykvernet pepper.
Server gjerne godt brød og grønn salat til.