Hopp til innhold

Omelett med blomkål og røkelaks

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
898 planlagt
Omelett med blomkål og røkelaks
Legg oppskrift
i handlelapp
Omelett å lage! Egg og røkelaks, en klassisk kombinasjon og like egnet til en enkel familiemiddag som til påskefrokosten. Rett og slett oppskriften på en perfekt påskepanne – fiks ferdig på få minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Panne

0.5 stk
Blomkål
8 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
1 stk
Purre
8 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Topping

1 pakke
Rucculasalat
100 g
Røkt laks skivet, 100 g, Godehav

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180˚C. Kutt blomkål i små buketter og kok den knapt mør.

Trinn 2

Visp sammen egg, vann, finsnittet purre, salt og pepper. Varm opp en panne med solsikkeolje. Ha i eggeblandingen og stek på middels varme i 3-4 minutter. Tilsett blomkål når blandingen har stivnet litt.

Trinn 3

Sett pannen i ovnen og stek videre i 6-7 minutter til eggene har satt seg. Server med ruccula og røkelaks på toppen.

Serveringsforslag

Bruk en panne med teflonbelegg så setter ikke omeletten seg fast i bunnen.