Omelett med blomkål og røkelaks
Omelett å lage! Egg og røkelaks, en klassisk kombinasjon og like egnet til en enkel familiemiddag som til påskefrokosten. Rett og slett oppskriften på en perfekt påskepanne – fiks ferdig på få minutter.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180˚C. Kutt blomkål i små buketter og kok den knapt mør.
-
Trinn 2
Visp sammen egg, vann, finsnittet purre, salt og pepper. Varm opp en panne med solsikkeolje. Ha i eggeblandingen og stek på middels varme i 3-4 minutter. Tilsett blomkål når blandingen har stivnet litt.
-
Trinn 3
Sett pannen i ovnen og stek videre i 6-7 minutter til eggene har satt seg. Server med ruccula og røkelaks på toppen.
Bruk en panne med teflonbelegg så setter ikke omeletten seg fast i bunnen.