Grønnsaksfrittata i pita

Hva kom først? Egget kommer i hvert fall raskest på bordet. Frittata er italiensk omelett, som gjør seg like godt til kjappe middager som til fredelige frokoster.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett stekeovnen på 200°C. Vask og kutt poteter, løk og paprika i terninger og legg dem på et bakepapir i langpannen. Ha på olivenolje, salt og pepper og bland inn. Stek grønnsakene i ca. 10 minutter.
Trinn 2
Vask spinaten. Visp sammen egg, vann (1 dl for hver pose spinat), salt og pepper. Vend spinaten inn sammen med de stekte grønnsakene.
Trinn 3
Hell over eggeblandingen og stek frittataen videre til den har satt seg, ca. 5 minutter. Varm samtidig pitabrødene i ovnen. Fordel grønnsaksfrittata i pitabrødene, og server dem med persille.
Ha gjerne litt aioli i pitabrødet sammen med frittataen.