Hopp til innhold

Grønnsaksfrittata i pita

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
260 planlagt
Grønnsaksfrittata i pita

Hva kom først? Egget kommer i hvert fall raskest på bordet. Frittata er italiensk omelett, som gjør seg like godt til kjappe middager som til fredelige frokoster.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pose
Bladspinat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
200 gr
Poteter
1 potte
Kruspersille, liten
4 stk
Pitabrød Hatting
6 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Sett stekeovnen på 200°C. Vask og kutt poteter, løk og paprika i terninger og legg dem på et bakepapir i langpannen. Ha på olivenolje, salt og pepper og bland inn. Stek grønnsakene i ca. 10 minutter.

Trinn 2

Vask spinaten. Visp sammen egg, vann (1 dl for hver pose spinat), salt og pepper. Vend spinaten inn sammen med de stekte grønnsakene.

Trinn 3

Hell over eggeblandingen og stek frittataen videre til den har satt seg, ca. 5 minutter. Varm samtidig pitabrødene i ovnen. Fordel grønnsaksfrittata i pitabrødene, og server dem med persille.

Ha gjerne litt aioli i pitabrødet sammen med frittataen.