Hopp til innhold

Frittata med bakte paprika

3.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
633 planlagt
Frittata med bakte paprika

Ovnstekte egg med gode grønnsaker. Frittata er en italiensk, eggbasert rett. Veldig god og lett å lage – slett ikke ulik en klassisk omelett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Apetina Mild
2 stk
Tomat
1 glass
Oliven grønne u/sten, 340 g, REMA 1000
1 pk
Hjertesalat
2 stk
Rød paprika
1 klype
Kajennepepper tørr, Toro
1 stk
Løk, 4-pk
6 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
4 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Del paprika i to og fjern frøene. Del tomatene i to og legg en halv tomat i hver paprikahalvdel. Dryss over finhakket løk. Legg grønnsakene i en ildfast form og dryss på litt salt, kajennepepper og halvparten av olivenoljen.

Trinn 2

Bak i ovnen i ca. 15 minutter.

Trinn 3

Visp sammen egg og vann (1 dl for hvert 6 egg). Tilsett salt og pepper. Hell eggerøren over de bakte grønnsakene, sett ovnen ned til 140°C og stek til egget er stivnet, ca. 10 minutter.

Trinn 4

Salat: Bland strimlet salat, oliven og ost, ha på litt olivenolje og pepper og server det sammen med frittataen.