Bondeomelett med pølse | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Bondeomelett med pølse

Bondeomelett med pølse

4.2 i snitt
Bondeomelett med pølse

Enkel hverdagsmiddag eller mettende brunsjrett? Denne omeletten passer like bra som begge deler.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Bondeomelett

400 gr
Kjøttpølse
500 gr
Ferdig middagspotet, Bama
0.5 stk
Purre
2 stk
Tomater
0.5 dl
Lettmelk
6 stk
Egg
50 gr
Jarlsberg-ost, eller annen gul ost
1 ss
Smør
0.5 ts
Salt

Smak til med

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær pølsen i biter og poteter i terninger. Stek pølsene sammen med potetterningene i smør i en stekepanne på middels varme. Kutt purre i skiver på ½ cm og vend inn i blandingen. Smak til med salt og kvernet, sort pepper.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen på 180°C.

  3. Trinn 3

    Visp sammen melk, egg og salt i en bolle og vend inn grønnsaker og pølsebiter. Kutt tomater og ost i terninger på 1 x 1 cm. Bland alt godt sammen og hell over i en stor, godt smurt, ildfast form. Stek omeletten i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter, til den er fast.