Bondeomelett med pølse | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Bondeomelett med pølse

3.5 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
196 planlagt
Bondeomelett med pølse

Enkel hverdagsmiddag eller mettende brunsjrett? Denne omeletten passer like bra som begge deler.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Bondeomelett

400 gr
Kjøttpølse
500 gr
Ferdig middagspotet, Bama
0.5 stk
Purre
2 stk
Tomater
0.5 dl
Lettmelk
6 stk
Egg
50 gr
Jarlsberg-ost, eller annen gul ost
1 ss
Smør
0.5 ts
Salt

Smak til med

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær pølsen i biter og poteter i terninger. Stek pølsene sammen med potetterningene i smør i en stekepanne på middels varme. Kutt purre i skiver på ½ cm og vend inn i blandingen. Smak til med salt og kvernet, sort pepper.

Trinn 2

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 3

Visp sammen melk, egg og salt i en bolle og vend inn grønnsaker og pølsebiter. Kutt tomater og ost i terninger på 1 x 1 cm. Bland alt godt sammen og hell over i en stor, godt smurt, ildfast form. Stek omeletten i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter, til den er fast.