Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Drumsticks med bakt søtpotet
Fri for gluten

Oppskrift på Drumsticks med bakt søtpotet

Potet og potet, fru Blom. Søtpoteten er jo egentlig ikke en potet i det hele tatt, men den er definitivt sunn og med en søtlig smak som her kombineres med kyllingklubber og en frisk topping.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 166 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Drumsticks La Pampa Norsk Kylling - NB! Sesongvare
500 g Søtpotet
1 stk Løk
1 stk Sitron
4 ss Crème fraîche Tine

Fra kjøkkenskapet ditt

1 stk Aluminiumsfolie
2 fedd Hvitløk
1 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår Drumsticks med bakt søtpotet oppskrift


Slik lager du Drumsticks med bakt søtpotet

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 220°C. Del søtpotetene i to på langs og legg dem på et stykke aluminiumsfolie. Bland finhakket løk og hvitløk med salt, pepper og sitronsaft og ha det over søtpotetene. Drypp over litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Pakk folien rundt potetene og bak i ovn i ca. 30 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Sett inn kyllingen de siste 15 minuttene. Server med en god klatt crème fraîche på toppen av søtpotetene.

Serveringsforslag

Dryss gjerne over frisk hakket persille.


Dra ned i kalender