Varm sjokolade med kardemommekrem | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Varm sjokolade med kardemommekrem

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
129 planlagt
Varm sjokolade med kardemommekrem

Ekte sjokolade er en så mektig drikk at den også kan serveres som dessert. Særlig når den får det lille ekstra i form av kardemommekrem og søte krutonger.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Varm sjokolade

6 dl
Melk
2 dl
Fløte
2 ss
Honning
240 gr
70% sjokolade (evt. kokesjokolade)

Kardemommekrem

1 ts
Malt kardemomme
2 dl
Fløte

Krutonger

1 skive
Loff uten skorpe
1 ss
Smør
1 ss
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp melk, fløte og honning og rør inn sjokolade i biter. Kjør den gjerne opp med stavmikser.

Trinn 2

Pisk fløten med kardemomme til en lett og myk krem.

Trinn 3

Kutt loffskiven i 1 cm store terninger. Stek i smør og sukker til de er gylne og sprø. Server sjokoladen i store kopper med kardemommekremtopp og krutonger og gjerne litt revet sjokolade.

Som et alternativ til krutonger, kan du gjerne bruke grovknuste pepperkaker eller gode kjeks.