Eplegløgg med kanel og ingefær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Eplegløgg med kanel og ingefær

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
39 planlagt
Eplegløgg med kanel og ingefær
Hjemmelaget eplegløgg med kanel og ingefær. Denne hvite gløggen kan du lage helt selv eller med hjelp fra barna.

Velg antall personer

Voksne
3
Barn
3

Ingredienser

1 l
Eplejuice/most
0.5 stk
Sitron, i skiver og skallet av den
10 stk
Nellikspikere
3 stk
Kanelstenger
20 gr
Fersk ingefær i skiver
2 ss
Brunt sukker
1 dl
Hakkede mandler
1 dl
Rosiner

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell en halv sitron med potetskreller og kok opp 3 dl eplemost med sitronskallet, skiver av sitron, krydder og brunt sukker. La det trekke smak i 5 minutter.

Trinn 2

Sil krydderlaken over resten av eplemosten og varm eplegløggen i en kjele til ca. 60 grader. Server med hakkede mandler og rosiner