Eplegløgg med kanel og ingefær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Drikke Varme drikker Eplegløgg med kanel og ingefær

Eplegløgg med kanel og ingefær

5.0 i snitt
Eplegløgg med kanel og ingefær
Eplegløgg er perfekt å varme seg på i høst- og vinterkulda. Med nellik, kanel og fersk ingefær, er denne eplegløggen proppfull av gode smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 l
Eplejuice/most
0.5 stk
Sitron, i skiver og skallet av den
1 ts
Nellik, malt
1 ts
Kanel, malt
20 gr
Fersk ingefær i skiver
2 ss
Brunt sukker
1 dl
Mandler, skåldet og hakket
1 dl
Rosiner

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell en halv sitron med potetskreller. Skjær den andre delen av sitronen i skiver. Kok opp 3 dl eplemost og ha i sitronskall, sitronskiver, krydder og brunt sukker. La det trekke i 5 minutter.

  2. Trinn 2

    Sil krydderlaken over resten av eplemosten og varm eplegløggen i en kjele til ca. 60 grader. Server med skåldede, hakkede mandler og rosiner.