Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Down South hamburger

25 ingredienser
127 planlagt
Down South hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Servert i et grovt rundstykke med issalat, tomatskiver, rainbow relish og pimiento & cheddar cheese dip blir dette en rik burger med knasende sprø innslag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Grove rundstykker
1 stk
Isbergsalat
3 stk
Tomater i skiver
2 pakke
King Size grillburger

Rainbow relish

3 stk
Sylteagurker
0,5 stk
Rød paprika
0,5 stk
Grønn paprika
0,5 stk
Gul paprika
1 stk
Liten rødløk
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Eplecidereddik
0,5 stk
Sitron, saften
1 ss
Brunt sukker
1 klype
Nykvernet pepper
5 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt

Pimiento & Cheddar Cheese dip

150 g
Cheddar
4 ss
Majones
100 g
Philadelphia-ost, romtemperert
1 stk
Liten sjalottløk
0,5 ts
Rødvinseddik
3 dråpe
Tabasco
2 ss
Pimiento (grillet rød paprika på glass)
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Rainbow relish: Finhakk sylteagurk, paprika, løk og hvitløk. Bland sammen alle ingredienser (utenom salt) i en liten gryte. Kok opp, reduser varmen og småkok i 10 minutter. La blandingen avkjøle. Smak til med salt.

Trinn 4

Pimiento & Cheddar Cheese dip: Ha alle ingredienser utenom pimiento, salt og pepper i en food processor og kjør det til en jevn masse. Rør i finhakket pimiento for hånd, og la blandingen stå i noen minutter før du smaker til med salt og pepper og evt. mer rødvinseddik og tabasco.

Trinn 5

Varm rundstykker på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 6

Montér burger med valgt tilbehør.

Fries

Husk også å planlegg fries. Se under!