Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Doble lammekoteletter Pizzaiola

Oppskrift på Doble lammekoteletter Pizzaiola

Pizzaiola-rettene kommer fra Napoli-kjøkkenet og betyr noe sånt som kjøtt med en pizzalignende saus.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 19 ingredienser
Handlet 80 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Lammekoteletter

1,5 kvist Rosmarin
1,5 fedd Hvitløk
3 ss Solsikkeolje
0,8 klype Salt
3 stk Lammekoteletter, krydret
0,8 ss Smør
0,4 stk Revet skall av stiron
0,8 klype Pepper

Saus

0,8 boks Hermetiske tomater, hakkede
0,4 dl Olivenolje
1,5 fedd Hvitløk
3 stk Sjalottløk
0,4 stk Rød paprika
1,5 stk Vårløk
0,8 klype Pepper
0,8 klype Salt
3 kvist Basilikum
0,8 potte Persille
3 stk Tomater

Del vår Doble lammekoteletter Pizzaiola oppskrift


Slik lager du Doble lammekoteletter Pizzaiola

Trinn 1

Lammekotelettene brunes godt på begge sider i solsikkeolje i en stekepanne. Skru ned varmen på pannen og tilsett smør, finhakket rosmarin og knust hvitløk. Ha kotelettene over på et stekebrett og hell sjyen over kotelettene. Topp med revet sitronskall, salt og pepper og etterstek i ovn ved 150°C i 5-6 minutter.

Trinn 2

Varm opp en panne med olivenoljen og tilsett finhakket sjalottløk og paprika og hvitløk i tynne skiver. Surr til alt er mykt og gyllent. Ha i hermetiske tomater og kok inn til en tykk saus. Tilsett grovhakkede friske tomater uten kjerne og la det småputre videre i 4-5 minutter. Tilsett finhakket persille, basilikum og vårløk og smak til med salt og pepper. Serveres til lammekotelettene.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender