Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat

Tidsbruk 30 Minutter
4 Ingredienser
Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat
Klikk og dra
til kalenderen
Med ferdiglaget bønnesalat er det bare grillingen av lårfileten som gjenstår før middagen er ferdig. Nesten like enkelt som take away!

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglårfilet

450 g
Dill- og sitronkrydret lårfilet

Server med

0,8 stk
Sitron
292,5 g
Bønnesalat, 390 g, Salatmestern
0,8 potte
Dill

Slik gjør du

Trinn 1

Legg lårfiletene på indirekte varme, med lokket ned. Grill i 6-8 minutter på svak varme. Flytt deretter lårfiletene over varmekilden (direkte varme) for å gi dem en fin grillfarge på begge sider (dette tar ikke lang tid). Flytt tilbake på indirekte varme til de er ferdige. Det er lov å skjære et lite snitt i en av lårfiletene for å se om de er ferdige. Det er viktig å ikke oversteke for å unngå at de blir tørre.

Trinn 2

Skjær sitronen i to og grill den slik at den får farge.

Trinn 3

Server lårfiletene med bønnesalat, sitronbåter og litt frisk dill.

Serveringsforslag

Server gjerne med potetsalat eller grillgrønnsaker fra Bama.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Dra ned i kalender