Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat

Tidsbruk 30 minutter
4 ingredienser
76 planlagt
Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Med ferdiglaget bønnesalat er det bare grillingen av lårfileten som gjenstår før middagen er ferdig. Nesten like enkelt som take away!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllinglårfilet

450 g
Dill- og sitronkrydret lårfilet

Server med

0,8 stk
Sitron
292,5 g
Bønnesalat, 390 g, Salatmestern
0,8 potte
Dill

Slik gjør du

Trinn 1

Legg lårfiletene på indirekte varme, med lokket ned. Grill i 6-8 minutter på svak varme. Flytt deretter lårfiletene over varmekilden (direkte varme) for å gi dem en fin grillfarge på begge sider (dette tar ikke lang tid). Flytt tilbake på indirekte varme til de er ferdige. Det er lov å skjære et lite snitt i en av lårfiletene for å se om de er ferdige. Det er viktig å ikke oversteke for å unngå at de blir tørre.

Trinn 2

Skjær sitronen i to og grill den slik at den får farge.

Trinn 3

Server lårfiletene med bønnesalat, sitronbåter og litt frisk dill.

Serveringsforslag

Server gjerne med potetsalat eller grillgrønnsaker fra Bama.