Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat

Oppskrift på Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat

Med ferdiglaget bønnesalat er det bare grillingen av lårfileten som gjenstår før middagen er ferdig. Nesten like enkelt som take away!

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 4 ingredienser
Handlet 7 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Kyllinglårfilet

450 g Dill- og sitronkrydret lårfilet

Server med

292,5 g Bønnesalat, 390 g, Salatmestern
0,8 potte Dill
0,8 stk Sitron

Del vår Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat oppskrift


Slik lager du Dill- og sitronkrydret lårfilet med bønnesalat

Trinn 1

Legg lårfiletene på indirekte varme, med lokket ned. Grill i 6-8 minutter på svak varme. Flytt deretter lårfiletene over varmekilden (direkte varme) for å gi dem en fin grillfarge på begge sider (dette tar ikke lang tid). Flytt tilbake på indirekte varme til de er ferdige. Det er lov å skjære et lite snitt i en av lårfiletene for å se om de er ferdige. Det er viktig å ikke oversteke for å unngå at de blir tørre.

Trinn 2

Skjær sitronen i to og grill den slik at den får farge.

Trinn 3

Server lårfiletene med bønnesalat, sitronbåter og litt frisk dill.

Serveringsforslag

Server gjerne med potetsalat eller grillgrønnsaker fra Bama.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender