Ostekake med Oreo og bær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Ostekake med Oreo og bær

3.8 i snitt
Ostekake med Oreo og bær

Lag en spennende Oreo-variant av den klassiske ostekaken. Desserten kan serveres både i porsjonsglass og bolle, og pyntes med friske bær.

Velg antall personer

Voksne
6
Barn
0

Ingredienser

2 pk
Oreokjeks
2 stk
Gelatinplater
4 cl
Melk
250 gr
Kremost naturell
2 dl
Kremfløte
250 gr
Ferske bær (f.eks jordbær, bringebær og blåbær)
100 gr
Melis

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha halvparten av kjeksen i en plastpose og knus med en kjevle. Fyll i seks porsjonsglass.

  2. Trinn 2

    Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Varm melken i en kjele, men ikke så det koker. Vri vannet ut av gelatinplatene og ha i den varme melken. Rør rolig til platene er helt oppløst.

  3. Trinn 3

    Pisk kremost med melk og melis i en miksmaster eller kjøkkenmaskin. Pisk kremfløten til krem og vend inn i kremosten. Fordel massen i de 6 glassene og sett kjølig i noen timer.

  4. Trinn 4

    Knus resten av kjeksen og strø over ostekaken rett før servering. Topp med friske bær.

TIPS!

Du kan gjerne lage ostekaken dagen i forveien og oppbevare i kjøleskapet.