Tiramisu i porsjonsstørrelse

Tiramisu er Italias kanskje mest kjente dessert. Originalt lages den med fingerkjeks, men her har vi brukt ferdig kakebunn. Servert i porsjonsstørrelse. Enkel og god!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Mascarponekrem: Pisk eggeplommer og sukker luftig. Vend inn mascarponeost. Pisk du kremfløten stiv i en annen bolle og vend inn i mascarponeblandingen.
Trinn 2
Stikk ut 8 sirkler av hvert lag med kakebunn – totalt 24 sirkler.
Trinn 3
I åtte glass: Legg en kakesirkel i bunnen av hver glass. Dynk med litt kaffe og legg på en klatt maskarponekrem. Sikt over litt kakao. Gjenta to ganger med kakesirkelene, dynking og mascarponekrem.
Trinn 4
Dekk til og sett kjølig. Sikt over litt kaffepulver rett før servering.
Oppskriften gir 8 porsjoner.