Sjokolademousse med mango
Hjemmelaget sjokolademousse er alltid en suksess! Den luftige og rike desserten får seg et ytterligere løft av å bli fulgt av mango i vaniljelake, blir dette en både luftig og rik dessert med flott, syrligsøtt tilbehør.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk fløte til myk krem og sett den kaldt.
-
Trinn 2
Kok opp melk og tilsett sjokolade. Rør godt om. Bland i eggeplommene. Vend inn kremen med en slikkepott. Ha sjokolademoussen i porsjonsformer eller i en stor bolle. Settes kjølig i minst to timer før servering.
-
Trinn 3
Skrap ut frøene fra vaniljestangen (med en teskje) og kok opp både stang og frø sammen med vann og sukker. Avkjøl sukkerlaken og tilsett mangobiter, Bland inn frisk sitronmelisse like før servering.