Ananasis med kokosmarengs
Hjemmelaget is på en ny måte! Ved å fryse ananasbiter og så kjøre dem i foodprocessor med sukkerlake får du en sorbetaktig konsistens med deilig, frisk ananassmak.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mise en place.
-
Trinn 2
Skrell og skjær ananasen i biter. Frys den. Kok sukker og vann til sukkerlake og ha i presset sitron. Kjør ananasbitene i en foodprocessor mens du sper med sukkerlaken.
-
Trinn 3
Ha eggehvitene i en ren bolle, tilsett salt og pisk dem opp til 3 ganger opprinnelig mengde. Tilsett sukker og kokosmasse og pisk til en jevn fin marengs.
-
Trinn 4
Lag små topper og stek dem i ovn på 120°C i 15-20 minutter til de begynner å bli sprø. Avkjøl. De blir enda sprøere når de er kalde. Topp ananasisen med kokosmarengs og server – gjerne med noen mynteblader.