Melonsuppe med mynte og vaniljeis | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Melonsuppe med mynte og vaniljeis

2.2 i snitt
Melonsuppe med mynte og vaniljeis

Denne friske, kalde melonsuppen passer like godt sommer som vinter, og blir enda bedre med en kule vaniljeis.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Melonsuppe

1.5 kg
Cantaloupe melon
4 ss
Sukker
1 dl
Vann
10 kvist
Mynte til koking
1 stk
Sitron

Server med

1 boks
God vaniljeis
2 klype
Mynteblader til servering

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ta ut myntestilkene og kjør den glatt med stavmikser eller i blender. Smak til med sitronsaft. Avkjøl suppen i kjøleskap. Server suppen med god vaniljeis, melonkuler eller –kuber og mynteblader.

  2. Trinn 2

    Skrell og rens melonen. Skjær ut 12-15 fine kuler eller kuber av melonen.

  3. Trinn 3

    Kok resten av melonkjøttet opp med sukker, vann og myntestilker. Kok i 3 minutter og ta av fra varmen.

Tilsett gjerne stjerneanis når du koker melonen for ekstra smak. Fjern den sammen med myntestilkene.