Hopp til innhold

Appelsinsuppe med cottage cheese-krem

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
21 planlagt
Appelsinsuppe med cottage cheese-krem

Denne kalde dessertsuppen med cottage cheese-krem smaker forfriskende og er en ny måte å spise påskeappelsiner på.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Appelsinsuppe

5 dl
Appelsinjuice
1 dl
Vann
100 gr
Sukker
1 stk
Vaniljestang
2 stk
Gelatin
2 stk
Appelsiner

Cottage cheese-krem

30 gr
Melis
1 dl
Fløte
100 gr
Cottage cheese
4 ss
Kremost, Philadelphia

Garnityr

1 ss
Finhakket mynte

Slik gjør du

Trinn 1

Splitt vaniljestangen og skrap ut vaniljefrøene. Kok opp vann, sukker og hele vaniljestangen. Trekk til side og rør inn oppbløtt gelatin. Sil og rør inn appelsinsaften, fjern vaniljestangen og avkjøl suppen.

Trinn 2

Skjær skallet av appelsinen – pass på at alt det hvite følger med. Skjær ut filetene og del disse i 4. Vend appelsinbitene inn i suppen ved servering.

Trinn 3

Pisk sammen kremost, fløte og melis til en fast krem. Vend inn cottage cheese og server kremen i appelsinsuppen. Topp med finhakket frisk mynte.