Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Dansk fleskestek med rødkål

Tidsbruk 120 minutter
2 ingredienser
7 planlagt
Dansk fleskestek med rødkål
Legg oppskrift
i handlelapp
En dansk klassiker! Hvis du besøker en ekte dansk smørrebrødsrestaurant, er sjansen stor for at du får servert akkurat dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stek

1 stk
Dansk fleskestek

Ferdig tilbehør

1 pakke
Rødkål

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 °C, varmluft.

Trinn 2

Legg fleskesteken i en langpanne med 1 ½ cm vann med svorsiden ned. Dekk med aluminiumsfolie og damp steken i 30 minutter i stekeovnen.

Trinn 3

Legg så steken på rist over langpannen med svorsiden opp. Skru ned varmen til 180 °C og fortsett stekingen i 1 time. Sett på grillelementet, 250 °C, og stek i ca. 5 minutter så svoren blir sprø og svulmer opp.

Trinn 4

La steken hvile i 20 minutter før den skjæres opp. Varm rødkål etter anvisning på pakken. Steken serveres varm sammen med rødkål.

Lag rødkål fra bunnen!
Lag rødkål fra bunnen!