Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Dansk fleskestek med rødkål

Tidsbruk 120 minutter
2 ingredienser
6 planlagt
Dansk fleskestek med rødkål
Klikk og dra
til kalenderen
En dansk klassiker! Hvis du besøker en ekte dansk smørrebrødsrestaurant, er sjansen stor for at du får servert akkurat dette.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Stek

1 stk
Dansk fleskestek

Ferdig tilbehør

1 pakke
Rødkål

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 °C, varmluft.

Trinn 2

Legg fleskesteken i en langpanne med 1 ½ cm vann med svorsiden ned. Dekk med aluminiumsfolie og damp steken i 30 minutter i stekeovnen.

Trinn 3

Legg så steken på rist over langpannen med svorsiden opp. Skru ned varmen til 180 °C og fortsett stekingen i 1 time. Sett på grillelementet, 250 °C, og stek i ca. 5 minutter så svoren blir sprø og svulmer opp.

Trinn 4

La steken hvile i 20 minutter før den skjæres opp. Varm rødkål etter anvisning på pakken. Steken serveres varm sammen med rødkål.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Lag rødkål fra bunnen!
Lag rødkål fra bunnen!
Dra ned i kalender