Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Cubano Sandwich

9 ingredienser
59 planlagt
Cubano Sandwich
Legg oppskrift
i handlelapp
Pulled pork sandwich med sylteagurk og Sweet & spicy mustard sauce servert med fries.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Cubano Sandwich

1 pose
Hamburger buns
1 pakke
Pulled Pork av svinenakke
1 pakke
Authentic cheddar burger cheese
1 pakke
Kokt skinke
1 pose
Sweet & Spicy mustard sauce
10 skive
Sylteagurk

Fries

1 kg
Melne poteter
4 klype
Salt
6 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Fries: Skrell potetene og skjær dem i fingertykke strimler. Ha dem oppi en stor bolle med iskaldt vann og sett bollen i kjøleskapet i 2 timer.

Trinn 2

Ha olje i en stor gryte til oljen står ca. 10 cm opp i gryten. Varm opp til oljen er 150° C – sjekk at temperaturen er riktig med et kjøkkentermometer.

Trinn 3

Sil vannet av potetene og tørk dem med kjøkkenpapir. Stek potetene i oljen, litt om gangen, til kantene på potetene så vidt er sprø. Legg potetene på tørkepapir og la dem kjøles ned i 30 minutter.

Trinn 4

Skru av kokeplaten. Varm opp oljen igjen, denne gangen til 180 °C. Stek potetene til de er gylne og legg på kjøkkenpapir. Dryss på salt.

Trinn 5

Pulled Pork: Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken.

Trinn 6

Montér sandwich med pulled pork, skivet ost, kokt skinke, Sweet & Spicy mustard sauce og sylteagurk. Server med fries.