Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cubano Sandwich

9 ingredienser
58 planlagt
Cubano Sandwich
Klikk og dra
til kalenderen
Pulled pork sandwich med sylteagurk og Sweet & spicy mustard sauce servert med fries.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Cubano Sandwich

1 pose
Hamburger buns
1 pakke
Pulled Pork av svinenakke
1 pakke
Authentic cheddar burger cheese
1 pakke
Kokt skinke
1 pose
Sweet & Spicy mustard sauce
10 skive
Sylteagurk

Fries

1 kg
Melne poteter
4 klype
Salt
6 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Fries: Skrell potetene og skjær dem i fingertykke strimler. Ha dem oppi en stor bolle med iskaldt vann og sett bollen i kjøleskapet i 2 timer.

Trinn 2

Ha olje i en stor gryte til oljen står ca. 10 cm opp i gryten. Varm opp til oljen er 150° C – sjekk at temperaturen er riktig med et kjøkkentermometer.

Trinn 3

Sil vannet av potetene og tørk dem med kjøkkenpapir. Stek potetene i oljen, litt om gangen, til kantene på potetene så vidt er sprø. Legg potetene på tørkepapir og la dem kjøles ned i 30 minutter.

Trinn 4

Skru av kokeplaten. Varm opp oljen igjen, denne gangen til 180 °C. Stek potetene til de er gylne og legg på kjøkkenpapir. Dryss på salt.

Trinn 5

Pulled Pork: Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken.

Trinn 6

Montér sandwich med pulled pork, skivet ost, kokt skinke, Sweet & Spicy mustard sauce og sylteagurk. Server med fries.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender