Crispy laksestrimler

Tidsbruk 35 minutter
13 ingredienser
2898 planlagt
Crispy laksestrimler
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>Spr&oslash;tt og spicy! Dette er en lettlaget laksefavoritt &ndash; perfekt for deg som m&aring; fiske med helspr&oslash; fristelser for &aring; f&aring; familiens yngste p&aring; kroken.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laks
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Grønnsaksris

1 stk
Lime
2 stk
Tomat
1 stk
Brokkoli
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje, REMA 1000

Crispyblanding

1 stk
Egg
2 dl
Griljermel
1 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli i små buketter og løk og hvitløksfedd i tynne skiver.

Trinn 2

Fres det i en varm panne med olivenolje og bland det med den ferdigkokte risen. Vend inn grovhakket tomat og smak til med lime, salt og finhakket chili.

Trinn 3

Crispyblanding: Visp egget i en bolle. Bland griljermel med salt og pepper og ha det i en annen bolle. Vend først laksebitene i egget og så i brødraspen. Stek de i solsikkeolje til de er gylne og la de renne av på kjøkkenpapir før servering.

Serveringsforslag

Guacamole smaker godt til.