Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Crispy laksestrimler

Tidsbruk 35 minutter
13 ingredienser
2763 planlagt
Crispy laksestrimler
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>Spr&oslash;tt og spicy! Dette er en lettlaget laksefavoritt &ndash; perfekt for deg som m&aring; fiske med helspr&oslash; fristelser for &aring; f&aring; familiens yngste p&aring; kroken.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laks
3 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Grønnsaksris

1 stk
Lime
2 stk
Tomat
1 stk
Brokkoli
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Rød chili
4 dl
Middagsris
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje, REMA 1000

Crispyblanding

1 stk
Egg
2 dl
Griljermel
1 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli i små buketter og løk og hvitløksfedd i tynne skiver.

Trinn 2

Fres det i en varm panne med olivenolje og bland det med den ferdigkokte risen. Vend inn grovhakket tomat og smak til med lime, salt og finhakket chili.

Trinn 3

Crispyblanding: Visp egget i en bolle. Bland griljermel med salt og pepper og ha det i en annen bolle. Vend først laksebitene i egget og så i brødraspen. Stek de i solsikkeolje til de er gylne og la de renne av på kjøkkenpapir før servering.

Serveringsforslag

Guacamole smaker godt til.