Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Creole Pasta

11 ingredienser
184 planlagt
Creole Pasta
Klikk og dra
til kalenderen
Tagliatelle med Cajun kyllinglår og Czarina-saus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta og kylling

500 g
Tagliatelle
1 pakke
Grillet lårfilet Cajun

Czarina-saus

0,5 stk
Løk
0,5 stk
Grønn squash
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Malt hvit pepper
1 ss
Presset sitronsaft
5 dl
Kremfløte
1,5 dl
Revet parmesan
4 ss
Smør
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm opp kyllingstykkene etter anvisning på pakken og kutt i biter.

Trinn 3

Czarina-saus: Kutt løk og squash i tynne strimler. Smelt smør i en stekepanne. Stek grønnsakene i smøret til de er blanke og myke.

Trinn 4

Tilsett kajennepepper, hvit pepper og sitronsaft og rør godt sammen. Ha i fløte og kok opp. Reduser sausen i ca. 10 minutter.

Trinn 5

Vend inn revet parmesan og la den smelte i sausen. Smak til med salt. Topp gjerne med ekstra parmesan.

Trinn 6

Fordel tagliatelle i tallerkner, hell Czarina-sausen over og topp med kyllingbitene.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender