Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Creole Pasta

11 ingredienser
312 planlagt
Creole Pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
Tagliatelle med Cajun kyllinglår og Czarina-saus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta og kylling

500 g
Tagliatelle
1 pakke
Grillet lårfilet Cajun

Czarina-saus

0,5 stk
Løk
0,5 stk
Grønn squash
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Malt hvit pepper
1 ss
Presset sitronsaft
5 dl
Kremfløte
1,5 dl
Revet parmesan
4 ss
Smør
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm opp kyllingstykkene etter anvisning på pakken og kutt i biter.

Trinn 3

Czarina-saus: Kutt løk og squash i tynne strimler. Smelt smør i en stekepanne. Stek grønnsakene i smøret til de er blanke og myke.

Trinn 4

Tilsett kajennepepper, hvit pepper og sitronsaft og rør godt sammen. Ha i fløte og kok opp. Reduser sausen i ca. 10 minutter.

Trinn 5

Vend inn revet parmesan og la den smelte i sausen. Smak til med salt. Topp gjerne med ekstra parmesan.

Trinn 6

Fordel tagliatelle i tallerkner, hell Czarina-sausen over og topp med kyllingbitene.