Creole Pasta

11 ingredienser
429 planlagt
Creole Pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
Tagliatelle med Cajun kyllinglår og Czarina-saus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pasta og kylling

500 g
Tagliatelle
1 pakke
Grillet lårfilet Cajun

Czarina-saus

0,5 stk
Løk
0,5 stk
Grønn squash
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Malt hvit pepper
1 ss
Presset sitronsaft
5 dl
Kremfløte
1,5 dl
Revet parmesan
4 ss
Smør
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm opp kyllingstykkene etter anvisning på pakken og kutt i biter.

Trinn 3

Czarina-saus: Kutt løk og squash i tynne strimler. Smelt smør i en stekepanne. Stek grønnsakene i smøret til de er blanke og myke.

Trinn 4

Tilsett kajennepepper, hvit pepper og sitronsaft og rør godt sammen. Ha i fløte og kok opp. Reduser sausen i ca. 10 minutter.

Trinn 5

Vend inn revet parmesan og la den smelte i sausen. Smak til med salt. Topp gjerne med ekstra parmesan.

Trinn 6

Fordel tagliatelle i tallerkner, hell Czarina-sausen over og topp med kyllingbitene.