Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Crazy Joe burger med kålsalat

20 ingredienser
39 planlagt
Crazy Joe burger med kålsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillet sopp, skiver av hvitløkspaté og en sødmefull løk- og balsamicorelish gir en ekstra smaksrik burger.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
1 pose
Hamburgerbrød

Dijonnaise

0,5 dl
Majones
1 ss
Dijonsennep

Topping

1 pakke
Ruccula
8 stk
Sylteagurk i skiver
2 skive
Hvitløkspaté
1 boks
Løk- og balsamico Relish

Grillet champignon

200 g
Champignon
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Kålsalat med eple og estragon

1 stk
Sommerkål
1 stk
Sjalottløk
3 ss
Eplecidereddik
1 dl
Eplejuice
2 ss
Finhakket frisk estragon
3 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kålsalat: Snitt sommerkålen fint. Bland med olivenolje, finhakket sjalottløk, eplecidereddik, eplejuice og finhakket estragon i en bolle. Smak til med salt og nykvernet pepper. Dekk bollen med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Sjekk om du vil ha i litt mer salt eller eddik før servering.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Grill champignon: Del soppen i skiver og legg i en aluminiumsform. Drypp over litt olivenolje og dryss over litt salt og nykvernet pepper. Grill soppen over direkte varme i ca. to minutter. Eller stek i en stekepanne.

Trinn 4

Dijonnaise: Bland majones med Dijonsennep.

Trinn 5

Grill hamburgerbrød i kort tid på begge sider. Vær forsiktig – brødet trenger ikke lang tid!

Trinn 6

Start med et godt lag Løk- og balsamico Relish på hamburgertoppen og dijonnaise på hamburgerbunnen. Legg på hamburger med sylteagurk, ruccula, grillet champignon og hvitløkspaté. Avslutt med hamburgerbrødtoppen. Server!