Crazy Joe burger med kålsalat

20 ingredienser
39 planlagt
Crazy Joe burger med kålsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Grillet sopp, skiver av hvitløkspaté og en sødmefull løk- og balsamicorelish gir en ekstra smaksrik burger.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Thick & Juicy Big Beef burger
1 pose
Hamburgerbrød

Dijonnaise

0,5 dl
Majones
1 ss
Dijonsennep

Topping

1 pakke
Ruccula
8 stk
Sylteagurk i skiver
2 skive
Hvitløkspaté
1 boks
Løk- og balsamico Relish

Grillet champignon

200 g
Champignon
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Kålsalat med eple og estragon

1 stk
Sommerkål
1 stk
Sjalottløk
3 ss
Eplecidereddik
1 dl
Eplejuice
2 ss
Finhakket frisk estragon
3 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kålsalat: Snitt sommerkålen fint. Bland med olivenolje, finhakket sjalottløk, eplecidereddik, eplejuice og finhakket estragon i en bolle. Smak til med salt og nykvernet pepper. Dekk bollen med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Sjekk om du vil ha i litt mer salt eller eddik før servering.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Grill champignon: Del soppen i skiver og legg i en aluminiumsform. Drypp over litt olivenolje og dryss over litt salt og nykvernet pepper. Grill soppen over direkte varme i ca. to minutter. Eller stek i en stekepanne.

Trinn 4

Dijonnaise: Bland majones med Dijonsennep.

Trinn 5

Grill hamburgerbrød i kort tid på begge sider. Vær forsiktig – brødet trenger ikke lang tid!

Trinn 6

Start med et godt lag Løk- og balsamico Relish på hamburgertoppen og dijonnaise på hamburgerbunnen. Legg på hamburger med sylteagurk, ruccula, grillet champignon og hvitløkspaté. Avslutt med hamburgerbrødtoppen. Server!