Craig’s Spice Dog med lompe, potetsalat og tomatsalsa

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
6 planlagt
Craig’s Spice Dog med lompe, potetsalat og tomatsalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne når du vil ha en rask og god sommermiddag fra grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

0,8 stk
Rødløk 4-pk
0,8 stk
Rød chili
1,5 stk
Tomater
0,8 ss
Sitron, frisk saft
0,8 kvist
Estragon
1,5 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Nykvernet pepper

Pølser

6 stk
Craig´s Spice Dogs
6 stk
Potetlomper

Potetsalat

375 g
Grillpotetsalat

Slik gjør du

Trinn 1

Tomatsalsa: Grill rødløk og chili, enten på grillen eller i tørr glovarm panne, slik at de får farge og er myk. Finhakk tomat, grillet rødløk og chili. Bland med olje, sitron og finhakket estragon. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Start med å grille pølsene på indirekte varme. Gi dem nok tid til å bli gjennomvarme. Det vil ta et par minutter med tynne pølser, noen minutter til med tykkere pølser. Flytt pølsene etter hvert over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Trinn 3

Server Craig’s Spice Dogs med lompe, potetsalat og tomatsalsa.