Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Craig’s Caribbean Chicken Breast med frisk mangosalat, mandelpoteter og hummus

Tidsbruk 40 minutter
22 ingredienser
Craig’s Caribbean Chicken Breast med frisk mangosalat, mandelpoteter og hummus
Klikk og dra
til kalenderen
En sommermiddag fra grillen med inspirasjon fra Karibia.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Poteter

262,5 g
Mandelpoteter BBQ, Bama

Hummus

1,5 boks
Kikerter
0,8 ts
Sesamolje
3 dråpe
Tabasco
0,4 stk
Sitron, frisk saft
0,4 dl
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper
0,8 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Dressing

0,4 fedd
Hvitløk
0,8 ss
Gressløk
0,4 stk
Lime
2,3 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Salat

150 g
Hjertesalat
0,8 stk
Mango
1,5 stang
Stangselleri
0,2 stk
Rødløk 4-pk
0,4 stk
Lime
0,8 neve
Gressløk

Kylling

450 g
Craigs Carribbean Chicken Breast

Slik gjør du

Trinn 1

Grill potetene. Ta plasten av aluminiumsformen og sett den på grillen på indirekte varme. Legg på lokket og grill til potetene er ferdige, ca. 25 minutter.

Trinn 2

Lag hummus: Sil kraften av kikertene og kjør dem i en blender med olivenolje, sesamolje, tabasco, salt, pepper og frisk sitronsaft. Spe med kaldt vann hvis den blir for tykk. Smak til med salt og ekstra sitron.

Trinn 3

Lag dressing: Bland raspet hvitløk, gressløk, olje og limesaft. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Lag salaten. Kutt hjertesalat i strimler, skjær mango, selleri og rødløk i biter. Bland med limesaft og finhakket gressløk.

Trinn 5

Grill kyllingfiletene. Ta av plasten og sett formen på indirekte varme med lokket ned. Grill kyllingfiletene i 6-8 minutter på svak varme. Ta kyllingfiletene ut av skålen og legg dem over direkte varme for å gi de en fin grillfarge på begge sider (dette tar kun noen sekunder). Legg stykkene tilbake i formen og grill ferdig på indirekte varme i noen få minutter. Skjær gjerne et snitt i kyllingfiletene for å se om de er ferdig; det er viktig at kjøttet ikke blir overstekt og tørt. Hvis du kun griller kyllingfiletene på sterk varme er det smart å snu ofte under grillingen for å unngå at de blir svidd.

Trinn 6

Server Craig’s Carribbean Chicken Breast med mangosalat, mandelpoteter og hummus.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender