Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Crab-Stuffed Mushrooms

16 ingredienser
32 planlagt
Crab-Stuffed Mushrooms
Legg oppskrift
i handlelapp
Smaksrikt krabbesnacks som egner seg perfekt som forrett eller som del av et større tapasbord.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

12 stk
Champignong, eller aromasopp
1 stk
Liten løk
1 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Hvitløkspulver
1 klype
Løkpulver
1 klype
Malt paprika
1 klype
Kajennepepper
60 g
Krabbekjøtt
4 ss
Revet mozzarella
2 ss
Knust kavring
1 ss
Smeltet smør til pensling
2 ss
Smør til steking
1 ss
Olje
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen på 170 grader. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie og pensle med smeltet smør.

Trinn 2

Fjern stilkene fra soppen og stek i smør i 3-4 minutter. Legg soppen opp ned på den smurte folien.

Trinn 3

Finhakk løk, hvitløk og paprika. Varm olje i en liten kjele og stek de finhakkede grønnsakene til de er myke og blanke. Tilsett kryddersortene og salt underveis.

Trinn 4

Ha grønnsakene over i en bolle. Rør inn krabbekjøtt, revet ost og kavring. Fyll og topp krabbeblandingen i soppene. Bak ovnen i ca. 15 minutter, til soppene er møre og osten smeltet. Topp med finhakket persille rett før servering.