Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Crab-Stuffed Mushrooms

16 ingredienser
12 planlagt
Crab-Stuffed Mushrooms
Klikk og dra
til kalenderen
Smaksrikt krabbesnacks som egner seg perfekt som forrett eller som del av et større tapasbord.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

12 stk
Champignong, eller aromasopp
1 stk
Liten løk
1 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Hvitløkspulver
1 klype
Løkpulver
1 klype
Malt paprika
1 klype
Kajennepepper
60 g
Krabbekjøtt
4 ss
Revet mozzarella
2 ss
Knust kavring
1 ss
Smeltet smør til pensling
2 ss
Smør til steking
1 ss
Olje
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen på 170 grader. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie og pensle med smeltet smør.

Trinn 2

Fjern stilkene fra soppen og stek i smør i 3-4 minutter. Legg soppen opp ned på den smurte folien.

Trinn 3

Finhakk løk, hvitløk og paprika. Varm olje i en liten kjele og stek de finhakkede grønnsakene til de er myke og blanke. Tilsett kryddersortene og salt underveis.

Trinn 4

Ha grønnsakene over i en bolle. Rør inn krabbekjøtt, revet ost og kavring. Fyll og topp krabbeblandingen i soppene. Bak ovnen i ca. 15 minutter, til soppene er møre og osten smeltet. Topp med finhakket persille rett før servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender