Couscoussalat med halloumi

4.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
158 planlagt
Couscoussalat med halloumi
Legg oppskrift
i handlelapp
Couscoussalat er en smakfull og frisk middag til hektiske hverdager. Prøv Fattig student sin variant med deilig halloumiost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 dl
Couscous
1 pakke
Hummus
1 stk
Halloumi
0.5 stk
Agurk
0.5 pose
Spinat
1 stk
Granateple
1 ss
Olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp couscous etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kutt opp halloumi i skiver og stek i olje til den er blitt gyldenbrun.

Trinn 3

Kutt agurk. Kutt og rens granateple, og tilsett granateplekjerner i den ferdige couscousen. Bland inn agurk og spinat.

Trinn 4

Server couscoussalaten med grillet halloumi og topp med hummus.

TIPS!

Slik unngår du søl når du deler granateplet: Skjær granateplet i fire båter. Fyll en bolle med vann, og legg granateplebåtene oppi. Grav ut kjernene under vann (på denne måten unngår du mye søl). Granateeplekjernene blir liggende på bunnen, og det hvite skallet vil flyte opp. Fjern det hvite, og sil av vannet.