Cottage Pie

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
790 planlagt
Cottage Pie
Legg oppskrift
i handlelapp
Hyttekos! Når potetmos og kjøttdeig inngår en ovnspakt er middagssuksessen nærmest garantert. Selv om worcestershire sauce er vrient å uttale, er den lett å like i årets absolutte paifavoritt – Cottage Pie!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 pakke
Stjernebacon skivet 140 g, Gilde
3 dl
Helmelk Tine
150 g
Champignon
1 stk
Løk
500 g
Poteter
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
4 dl
Kjøttbuljong
1 ss
Worcestershire sauce
1 ss
Maizena Majsstivelse

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Skrell og kok poteter. Skjær bacon i biter. Brun kjøttdeig og bacon i olje og ha i finhakket løk, hvitløk, champignon i båter og fres alt med kjøttdeigen.

Trinn 2

Trinn 2

Bland kjøttbuljong og maizena. Kok opp og smak til med worcestershire sauce, salt og pepper. Bland det med kjøttdeigen.

Trinn 3

Trinn 3

Varm opp melk, hell det over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Ha kjøttfyllet i en ildfast form og fordel varm potetstappe som et lokk over. Bak formen i ovn i ca. 15-20 minutter.

Serveringsforslag

Server med en frisk salat og godt brød.