Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cottage Pie

Tidsbruk 50 minutter
11 ingredienser
735 planlagt
Cottage Pie
Klikk og dra
til kalenderen
Hyttekos! Når potetmos og kjøttdeig inngår en ovnspakt er middagssuksessen nærmest garantert. Selv om worcestershire sauce er vrient å uttale, er den lett å like i årets absolutte paifavoritt – Cottage Pie!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 10%, 400 g Nordfjord
1 pakke
Stjernebacon skivet 140 g, Gilde
3 dl
Helmelk Tine
150 g
Champignon
1 stk
Løk
500 g
Poteter
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
3 fedd
Hvitløk
4 dl
Kjøttbuljong
1 ss
Worcestershire sauce
1 ss
Maizena Majsstivelse

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 190°C. Skrell og kok poteter. Skjær bacon i biter. Brun kjøttdeig og bacon i olje og ha i finhakket løk, hvitløk, champignon i båter og fres alt med kjøttdeigen.

Trinn 2

Trinn 2

Bland kjøttbuljong og maizena. Kok opp og smak til med worcestershire sauce, salt og pepper. Bland det med kjøttdeigen.

Trinn 3

Trinn 3

Varm opp melk, hell det over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Ha kjøttfyllet i en ildfast form og fordel varm potetstappe som et lokk over. Bak formen i ovn i ca. 15-20 minutter.

Serveringsforslag

Server med en frisk salat og godt brød.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender